مهر ۱۳، ۱۳۸۹

هشدار تند موسوی در مورد سیاست‌های حکومت ایران


میرحسین موسوی
آقای موسوی گفت: تبدیل دروغ به روش اداره کشور نشانه خوف و زوال است
میرحسین موسوی، یکی از رهبران مخالفان دولت ایران، سیاست های حکومت این کشور را ویرانگر توصیف کرد و گفت که باید به مردم فرصت ابراز مخالفت با این سیاست‌ها داده شود.
آقای موسوی در مصاحبه ای با وبسایت کلمه که امروز سه شنبه ۱۳ مهر (۵ اکتبر) منتشر شد، خطاب به مسئولان حکومتی گفت: "چه کسی به شما اختیار داده است که با ماجراجویی و استبداد رأی، کشور را در مقابل همه جهان قرار دهید و این شرایط وخیم را در وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور ایجاد کنید"؟
او خواهان برگزاری رفراندوم شد تا مشخص شود که آیا مردم با این سیاست ها که به گفته او "ویرانگر" هستند، موافقند یا خیر.
آقای موسوی گفت که قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران قابل اجتناب بوده، اما "گزافه گویی ها و ماجراجویی ها در سیاست خارجی برای استفاده داخلی" باعث فراهم شدن زمینه صدور قطعنامه ها شده است.
او با اشاره به سخنان جنجال برانگیز محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در سفر اخیرش به نیویورک، این سخنان را به زیان مصالح ملی دانست و گفت که اثرات واقعی این گونه سخنان در "سفره های محرومان و مستضعفان جامعه و بازار و اقتصاد ملی" دیده خواهد شد.
آقای احمدی نژاد اوایل مهرماه هنگام سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، مقامات دولت آمریکا را به دست داشتن در حوادث تروریستی ۱۱ سپتامبر متهم کرده بود که با واکنش تند باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا مواجه شد.
رئیس جمهوری ایران همچنین در جریان سفر به نیویورک گفته بود که در ایران هیچ کس به دلیل مخالفت با دولت در زندان نیست.
اما آقای موسوی گفت که این گونه سخنان در کنار حساسیت مسئولان دولتی به مچ بند سبز هنرمندان و ورزشکاران، نشان دهنده زنده بودن و گستردگی جنبش اعتراضی ایران و هراس دولت از آن است.
او گفت: "نظام امروز دچار توهمات خطرناکی است و مشغول خراب کردن همه پل های کوچک و بزرگ پشت سر است".
بنده متأثر می‌شوم از اینکه می‌بینم که مدیران برجسته کشور به عوض آنکه مشغول حل مشکلات و از بین بردن اثرات خرابکاری‌های آقایان باشند، یا در زندان‌ها هستند و یا در انزوا.
میرحسین موسوی
آقای موسوی با انتقاد از رانده شدن "مدیران کارآمد" از حکومت و زندانی شدن عده ای از آنها گفت: "چه اقتدارگرایان خوششان بیاید و چه بدشان بیاید، اکثر نیروها و مدیرانی که امروز می توانستند در این بحران نقش آفرین باشند در حزب مشارکت، مجاهدین انقلاب، کارگزاران، اعتماد ملی و سایر تشکل های مشابه هستند؛ اما مسئله عمده دادستان کشور و سخنگوی قوه قضائیه که در حقیقت سخنگوی کل نظام است، اعلام غیرقانونی بودن این تشکل ها و دستگیری اعضای آنها است".
اشاره آقای موسوی به سخنان هفته گذشته غلامحسین محسنی اژه ای است که در نخستین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سخنگوی جدید قوه قضائیه، از انحلال دو حزب مشارکت ایران اسلامی و مجاهدین انقلاب اسلامی خبر داده بود.
نمایندگان این دو حزب اظهارات آقای محسنی اژه ای را غیرقانونی دانستند و گفتند که دادگاهی در این مورد برگزار نشده و فرصت دفاع در اختیار آنها قرار نگرفته است.
آقای موسوی در گفت و گوی امروز خود با وبسایت کلمه، همچنین از بازداشت اعضای نهضت آزادی ایران به عنوان یک "تشکل و حزب قدیمی" انتقاد کرد.
او هشدار داد که "تأمین حقوق حقه و احترام به کرامت ذاتی" برای مردم مهم تر از "اسم حکومت" است.
او گفت: "اگر می خواهید اسلام را حفظ کنید، باید عملا نشان دهید که اسلام از تأمین حقوق مردم و حق حاکمیت آنان بر سرنوشت خود و حل مشکلات کشور عاجز نیست و مخالف ظلم و فساد و زورگویی و فامیل بازی و اختناق است".

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Mohandes :: Cloob :: Oyax :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر